Image Alt

FAQ

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

Voor 16:00 uur besteld, is dezelfde dag nog verzonden!

 

De meeste bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen bezorgd door PostNL.

Verzendkosten

We verzenden met pakketpost via PostNL. Voor transport binnen Nederland brengen wij € 6,95 in rekening. Bij besteding van €75,- of meer zijn de verzendkosten gratis.

 

Helaas is het momenteel (nog) niet mogelijk om te verzenden naar andere landen.

Een product niet naar wens?

Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht het bestelde artikel desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je binnen 8 dagen na ontvangst van de bestelling je bestelling ruilen of retourneren.

 

Je kan de artikelen die je retour wilt sturen na aanmelding via info@missdivamode.nl opsturen naar het volgende adres: Miss Diva Mode, Haagdijk 16, 4811 TT in Breda.

 

Wij dienen de retourzending binnen 8 dagen nadat jij de order hebt ontvangen binnen te hebben. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening. De retourzending moet altijd met een Track and Trace code verzonden worden.

 

Het reeds betaalde bedrag min eventuele verzendkosten zal binnen 14 dagen nadat de bestelling retour ontvangen is aan je worden teruggestort.

 

Deze garantie vervalt wanneer:

a. het product gedragen en/of gewassen is

b. je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen

Hoe kan ik betalen?

U kunt veilig en snel betalen via iDEAL. Dit is een gestandaardiseerde betaalmethode voor veilige online betalingen, direct van uw bankrekening. Als u voor de betaalmethode iDEAL kiest, komt na afronding van uw bestelling een directe verbinding met uw bank tot stand. Selecteer dan in de lijst uw bank.

Trendy, maar vooral betaalbare mode!